Basisinstructie ZRM Jongeren

Wat leer je tijdens de training?

In deze training gaan we aan de slag met ZRM Jongeren, bedoeld voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Aan de hand van passende casuïstiek oefen je met de ZRM Jongeren. Wij onderzoeken samen hoe  je werkt met ZRM Jongeren in jullie praktijk en hoe je aan de slag kunt gaan met de uitkomsten. We informeren je over de overige ZRM modules. 


Naast de fysieke trainingsbijeenkomsten bieden wij deze training ook online aan. We werken daarbij in kleinere groepen en doen dit via Microsoft Teams.  Je krijgt een agendaverzoek en meldt je dan op de afgesproken tijd aan met de knop "deelnemen" in het agendaverzoek. De inhoud van de online training is precies hetzelfde als de fysieke training.

De training is maatwerk. Onze trainers inventariseren de leervragen en vertellen over de methodiek afgestemd op deze leervragen en de doelgroep waarmee jullie werken. Wij bieden mogelijkheden om eigen casuïstiek in te brengen en vragen te stellen. Na afloop ontvang je het ZRM certificaat en kunnen SKJ punten worden aangevraagd.


Wat kun je na afloop?


  • Scoren van de domeinen ZRM Jongeren
  • ZRM 2017 en ZRM Jongeren toepassen in jouw praktijk
  • Bepalen wanneer welke ZRM module(s) van toepassing zijn in de praktijkKosten

Voor een incompany training met  5-15 deelnemers vragen wij €795, - , vrijgesteld van btw en excl. reiskosten.


Voor deze training ontvang je SKJ punten.


Duur

3 uur (exclusief e-learning)

De online training duurt 3 uur met een pauze voor benen strekken en je koffie of thee bijvullen.

Locatie

Incompany - Bij jou op locatie

Nieuwsgierig? Of heb je een vraag?