ZRM Zelfredzaamheid-Matrix Onze Gecertificeerde Trainers

Onze Trainers

Wij geloven dat organiseren mensenwerk is

Onze ZRM-trainers

Meta Peek Gecertificeerd ZRM Trainer

Meta Peek

Gecertificeerd ZRM-trainer

Esther Hobo

Gecertificeerd ZRM-trainer

Onze Trainers

Wil je op een goede manier werken met de ZRM? Neem dan contact op met RONT Management Consultants.


Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Zo ben je bij RONT verzekerd van gecertificeerde trainers. Alle ZRM trainers zijn opgeleid door de ontwikkelaars van de GGD Amsterdam. Aanvullend maken wij gebruik van externe gecertificeerde trainers. Een deel van de opbrengst van onze trainingen wordt gebruikt voor onderhoud en doorontwikkeling van het instrument en haar kwaliteit. 

Missie

Wij geloven dat organiseren mensenwerk is. Wanneer een RONT consultant bij jouw organisatie komt zult je dat ervaren. Onze toegankelijkheid en oprechte interesse in organisatie, gedrag en impact vallen op. We schakelen makkelijk tussen strategische advisering en praktische toepasbaarheid. Met al onze energie en betrokkenheid maken we bruikbare praktijk van beproefde theorie.

RONT Management Consultants is de nieuwe naam van TNO Management Consultants. Ons bedrijf is in 1982 opgericht door TNO. Onze wortels liggen in kwaliteitsmanagement, resultaatgerichte bedrijfsvoering en innovatie in de bedrijfskundige praktijk. Met de veranderende organisatorische opgaven heeft de aard van onze dienstverlening zich ontwikkeld. We helpen graag met eenvoudige oplossingen in een weerbarstige omgeving. Je mag van ons verwachten dat wij doen wat werkt om echt een stap voorwaarts te zetten.