Basisinstructie ZRM 2017

Wat leer je tijdens de training?

In deze basistraining leer je wat in de ZRM onder zelfredzaamheid wordt verstaan, over welke levensgebieden de meting gaat en hoe een gedegen oordeel ontstaat inclusief het wegen van bepaalde zwaartefactoren. We lichten toe welke andere ZRM modules er zijn (ZRM Huishoudens en ZRM Jongeren). We oefenen het beoordelen van de zelfredzaamheid aan de hand van een casus. Het is mogelijk om in de training een eigen casus te bespreken die kenmerkend is voor jouw doelgroep.


Naast de fysieke trainingsbijeenkomsten bieden wij deze training ook online aan. We werken daarbij in kleinere groepen en doen dit via Microsoft Teams.  Je krijgt een agendaverzoek en meldt je dan op de afgesproken tijd aan met de knop "deelnemen" in het agendaverzoek. De inhoud van de online training is precies hetzelfde als de fysieke training.

De training is maatwerk. Onze trainers inventariseren de leervragen en vertellen over de methodiek afgestemd op deze leervragen en de doelgroep waarmee jullie werken. Wij bieden mogelijkheden om eigen casuïstiek in te brengen en vragen te stellen. Na afloop ontvang je het ZRM certificaat en kunnen SKJ punten worden aangevraagd.


Wat kun je na afloop?

  • Scoren aan de hand van de ZRM 2017
  • Scoren domeinen ouderschap
  • Je weet welke andere ZRM modules er zijn
  • Je weet wat je moet uitvragen om de domeinen te kunnen scoren
  • ZRM scores interpreteren voor het bepalen van het ondersteuningsaanbod

Kosten 

Voor een incompany training met  5-15 deelnemers vragen wij €795, - , vrijgesteld van btw en excl. reiskosten.

Voor deze training ontvang je SKJ punten.

Duur

3 uur (exclusief e-learning)

De online training duurt 3 uur met een pauze voor benen strekken en je koffie of thee bijvullen.

Locatie

Incompany - Bij jou op locatie of online.Nieuwsgierig, of heb je een vraag?