arrow_drop_up arrow_drop_down

ZRM Implementatie training

Wat leer je tijdens de training?

Als je de ZRM echt wilt inbedden in je organisatie en je werkwijze en daar ondersteuning bij wilt, kies dan voor de ZRM Implementatie training.


In deze eendaagse training besteden we aandacht aan verschillende thema’s: hoe past de ZRM in de visie en het beleid, in de keten, wat betekent de toepassing van de ZRM voor de werkwijze van de organisatie en hoe kun je zorgen voor de juiste informatie om de ZRM in te vullen, hoe verwerk je de ZRM in het ondersteuningsplan? Hoe helpt ZRM bij de evaluatie van inzet van hulp?


We staan stil bij de ZRM 2017, ZRM Huishouden en/of ZRM Jongeren. We bespreken wanneer je welke matrix gebruikt. Afhankelijk van de doelgroep van de je organisatie gaan we dieper op één of meerdere ZRM modules in (ZRM 2017, ZRM Huishouden en/of ZRM Jongeren). We oefenen met het opstellen van een ondersteuningsplan aan de hand van de uitkomsten van de ZRM(-en).


Wij bieden onlinetrainingen aan in kleine groepen via Microsoft Teams. Zelfs als je niet zo digitaal handig bent, wijst het zich vanzelf. Je krijgt een agendaverzoek en drukt dan op de afgesproken tijd op de knop "deelnemen" in het agendaverzoek. De training is maatwerk. Onze trainers inventariseren de leervragen en vertellen over de methodiek afgestemd op deze leervragen en de doelgroep waarmee jullie werken. Wij bieden mogelijkheden om eigen casuïstiek in te brengen en vragen te stellen. Wij hebben inmiddels de eerste trainingen verzorgt en het werkt prima. De inhoud van de training is precies hetzelfde als de gewone training en je ontvangt na afloop dan ook het ZRM certificaat en eventueel SKJ punten.


Deze training is altijd maatwerk, we nemen vooraf contact op om een goed beeld te krijgen van de situatie en om wensen en verwachtingen te inventariseren.


Wat kun je na afloop?


  • Je kunt werken met de Zelfredzaamheid-Matrix 2017
  • Indien van toepassing kun je werken met de ZRM Huishoudens en/of ZRM Jongeren
  • Je weet welke vragen je moet stellen per levensdomein
  • Je hebt een opzet voor implementatie van de Zelfredzaamheid-Matrix in je organisatie
  • Je kunt een ondersteuningsplan opstellen met de ZRM resultaten
Je ontvangt na deze training een certificaat.Kosten

€1590,- per training 

met een max. van 15 deelnemers.

Dit bedrag is exclusief reiskosten en vrijgesteld van btw.


Voor deze training ontvang je SKJ punten.

Duur

2 aaneengesloten dagdelen (exclusief e-learning).

De online training duurt in totaal 2 dagdelen met een pauzes voor benen strekken, je koffie of thee bijvullen en lunch.

Locatie

Incompany - Bij jou op locatie

Nieuwsgierig? Of heb je een vraag?